Verhuurd: Woning Henri ter Hallsingel in Rijswijk

Leuke studio tegenover winkelcentrum

Indeling

Gemeenschappelijke entree met bellentableau en brievenbus. Trap of lift naar eerste etage. Entree studio. De studio is in twee gedeeld doordat de badkamer en keuken zich in het midden bevinden. Aan de raamzijde bevindt zich een ruim woongedeelte. Een deel is verhoogd en kan uitstekend dienst doen als een lounge gedeelte. Open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Het slaapgedeelte (eventueel af te schermen middels een kamerscherm) grenst aan een moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting. In de kelder bevindt zich een (gedeelde) fietsenstalling.

Omschrijving

Deze studio maakt deel uit van een 9-tal nieuw gebouwde en fraai afgewerkte studio's in een voormalig sportschool op de eerste etage. Gelegen op een ideale locatie; recht tegenover het winkelcentrum In de Bogaard. En verder ook zeer gunstig gelegen t.o.v. winkels, openbaar vervoer (o.a. NS-station), scholen en uitvalswegen.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd de meest actuele woningen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-4-2023
Oplevering
Gestoffeerd
Type
Appartement
Buurt
Rijswijk
Plaats
Rijswijk
Etage
1e etage
Oppervlakte
40,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 845,-
TV
30,-
Internet
40,-
Servicekosten
€ 25,-
Gas/electra
100,-
Water
10,-
Meubileringskosten
Niet inbegrepen
Totale huurprijs
€ 1.050,-