Verhuurd: Woning Nassau Odijckstraat in Den Haag

Zeer fraai en licht 3 kamer appartement met loggia in benoordenhout

Indeling

Entree op de begane grond. Trap naar eerste etage. Ruime en lichte L-vormige woonkamer aan de voorzijde. Moderne open keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot de (overdekte) loggia. Tweede, wat kleinere slaapkamer welke ook perfect als werk- of studeerkamer kan dienen. Badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Wasruimte met wasmachine en droger. Apart toilet.

Omschrijving

Dit sfeervolle ruime appartement is gelegen in een zeer rustige straat van het Benoordenhout. De winkels van de Weissenbruchstraat (incl. Albert Heijn) liggen om de hoek en de gezellige Denneweg, Frederikstraat en Hoytemaplein liggen op loopafstand. Ook het Centraal Station ligt op loopafstand. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen, scholen en internationale organisaties.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Benoordenhout
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
73,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.450,-
Stoffering
100,-
Totale huurprijs
€ 1.550,-