Verhuurd: Woning Kleine Nobelstraat in Den Haag

Fantastisch ruim 4 kamer appartement midden in het Centrum

Indeling

De entree voor het appartementencomplex bevindt zich op straatniveau met bellentableau en brievenbussen. Er is een lift of trappenhuis naar de 3e verdieping.

3e verdieping: Entree woning naar gang met trap naar 2e verdieping. Separaat toilet met fonteintje. De ruime woonkamer beschikt over veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. De gesloten, ruime eetkeuken beschikt over alle benodigde apparatuur zoals gasfornuis met afzuigkap, een oven, vaatwasser en koelkast/vriezer.

2e verdieping: Op de beneden verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer biedt toegang tot het ruime terras met uitzicht op de binnentuin. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en badkuip. Ook is er een tweede toilet.

Omschrijving

* Het appartement is niet beschikbaar voor studenten.

In het centrum van Den Haag, ligt dit fantastische appartement van 115m2. Omringt door leuke restaurants en gezellige barretjes bevind je je midden in bruisend Den Haag. Tevens ligt het appartement aan een prachtige binnentuin, die een oase van rust creëert. Het appartement is verdeeld over 2 verdiepingen, heeft een ruime, lichte woonkamer, afgesloten eetkeuken met bijkeuken, 3 ruime slaapkamers en een nette badkamer, een privé parkeerplek en een grote bergruimte in de ondergrondse garage.

Het appartement bevindt zich op loopafstand van centraal station en het openbaar vervoer en je bent zo op het strand of op de snelweg. Echt een geweldig appartement op een geweldige locatie!

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
2e + 3e etage
Oppervlakte
115,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
0
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.750,-
Stoffering
100,-
Parkeerplaats
100,-
Totale huurprijs
€ 1.950,-