Verhuurd: Woning Nobelstraat in Den Haag

Prachtig recent gerenoveerd appartement in Hofkwartier

Indeling

Hoofdentree met bellen- en brieventableau, trap naar de tweede verdieping.
Entree appartement. Hal met modern betegeld toilet met fonteintje. Grote en lichte woonkamer van 40m2 die voorzien is van twee Franse balkons met openslaande deuren. Open keuken met diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer 20m2 aan de achterzijde. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de moderne badkamer met vloerverwarming, inloopdouche en wasmeubel. In de badkamer zijn ook een wasmachine en droger aanwezig.

Omschrijving

Prachtig recent appartement in het centraal gelegen Hofkwartier. Het appartement is voorzien van laminaat, gordijnen, geïntegreerde zonwering, intercom en beschikt ook over een ruime kelderbox voor bijv. fietsen.

Heerlijk rustig wonen met alle voordelen die de binnenstad te bieden heeft. De terrasjes en winkels liggen op steenworp afstand. Openbaar vervoer om de hoek (Torenstraat). Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
73,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.375,-
Stoffering
50,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 1.450,-