Verhuurd: Woning Torenstraat in Den Haag

Fraai gelegen modern 3 kamer appartement met balkon

Indeling

Hoofdentree met bellen- en brieventableau, trap naar de tweede verdieping.

Entree appartement, ruime hal. Apart en modern toilet met fonteintje. Ruime en lichte woonkamer-en-suite. Vanuit de achterkamer heeft u ook toegang tot een balkon middels openslaande deuren. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Grote slaapkamer (ca. 17m2) aan de voorkant en aan de achterzijde een kleine slaapkamer. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel en wasmachine/droger opstelling.

Omschrijving

Prachtig wonen in het Hofkwartier - midden in het Koninklijke deel van de Haagse binnenstad - waar u van alle gemakken bent voorzien met terrasjes en winkels op steenworp afstand. Heerlijk rustig wonen met alle voordelen die de binnenstad te bieden heeft. Deze nog niet zo lang geleden gerenoveerde woning beschikt over een balkon aan de achterzijde en een ruime kelderbox voor bijv. fietsen in de onderbouw. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Centrum
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
85,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.415,-
Stoffering
35,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 1.475,-