Verhuurd: Woning Wattstraat in Den Haag

Schitterend, zojuist gerenoveerde 2 kamer apartement met balkon

Indeling

Gemeenschappelijke entree en hal. Trap naar eerste etage. Ruime, lichte woonkamer met open keuken. Keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, oven en inductiekookplaat. Ruime serre/slaapkamer. Hier bevindt zich ook een wasmachineaansluiting. Vanuit de serre toegang tot balkon. Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Dit appartement bevindt zich aan de achterzijde van het pand.

Omschrijving

Dit zojuist geheel fraai gerenoveerde appartement ligt in de Wattstraat, welke zich kenmerkt door de prachtige bomen en statige panden uit het begin van de 20e eeuw. In de omgeving vindt je gezellige horeca en meerdere sfeervolle winkelstraten zoals de Reinkenstraat, Fahrenheitstraat en Weimarstraat. Ook diverse scholen en kinderopvangcentra liggen in de directe omgeving. De duinen en het strand zijn op de fiets eenvoudig te bereiken. Prima openbaar vervoerverbindingen naar het centrum van Den Haag, de NS treinstations en naar Scheveningen.

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Regentessekwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
33,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.015,-
Gas
100,-
Water
25,-
Electra
50,-
Stoffering
50,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 1.250,-