Verhuurd: Woning Katwijkstraat in Den Haag

Sfeervolle hofjeswoning

Indeling

Voortuintje, entree woning. Ruime hal met apart toilet en kastruimte met wasmachine. Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde met open haard glas in lood ramen. Moderne lichte (groot glazen dak) leefkeuken met inbouw apparatuur zoals o.a. een 5-pitsgascomfoor, vaatwasser, afzuigkap, oven en koel-/ vriescombinatie. Trap naar de eerste etage. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer met een ruime en-suite badkamer die voorzien is van bad, wastafel, douche en vloer verwarming. De slaapkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot een ruim terras (7,5m2) met veel privacy. Het huis is voorzien van een hoogrendementsketel en zonnepanelen.

Omschrijving

Een typische Hofjeswoning of visserswoning met glas-in-loodramen en originele details gelegen in een autovrij hofje op loopafstand van het strand van Scheveningen. Woonkamer voorzien van mooie houten vloeren, glas in lood ramen en originele details.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
65,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.400,-
Stoffering
35,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.450,-