Verhuurd: Woning Jurriaan Kokstraat in Den Haag

Fraai recent parterrewoning met grote tuin

Indeling

Entree met tochtportaal. Hal met apart toilet, bergruimte (incl. CV opstelling en wasmachine aansluiting) en toegang tot alle andere vertrekken. Zeer ruime woon/eetkamer (11x3.5m) met open keuken. De moderne keuken is voorzien van diverse A-merk (inbouw)apparatuur. Openslaande deuren naar zeer grote zonnige tuin (88m2) met houten tuinhuis. Een deel van de opnieuw aangelegde tuin is betegeld zodat dit als terras kan dienen. In de tuin staan 2 regenwaterreservoirs van elk 200 liter. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer van 12 m2. De grote slaapkamer (18,5m2) bevindt zich aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar de tuin. De tussengelegen luxe moderne badkamer is voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche.

Omschrijving

Deze schitterende woning is twee jaar geleden volledig gerenoveerd, met grote zonnige tuin is o.a. voorzien van nieuwe keuken, badkamer, vloeren en deuren, kortom alles is nieuw! Gelegen midden in Scheveningen, nabij winkels (Keizerstraat), Franse School, kinderboerderij, boulevard en strand. Openbaar vervoer ook in de directe nabijheid. Parkeren kan met parkeervergunning.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
85,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.645,-
Stoffering
35,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.695,-