Verhuurd: Woning Rederserf in Den Haag

Schitterende 2 kamer top-etage aan het strand met eigen parkeerplek

Indeling

Gesloten portiek en lift naar 8e etage. Afgesloten gang naar entree woning. Entree, hal met garderobe en videofoon installatie. Lichte woon/eetkamer van ca. 5.60x3.80 met open keuken. Open keuken voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en wasmachine. Vanuit woonkamer grote schuifpui naar balkon. Ruime slaapkamer ca. 4.60x3.80 met een vaste kastenwand. Ook vanuit de slaapkamer is het balkon te bereiken middels een grote schuifpui. Badkamer voorzien van zwevend toilet, wastafelmeubel, en douche. Ook is er een kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Eigen parkeerplek in onderliggende garage.

Omschrijving

Uniek gesitueerd en volledig gemeubileerd appartement met zeer fraai uitzicht over strand/zee en pier. Gelegen in het gebouw 'Princelandt' naast het statige KURHAUS.
Dit appartement beschikt over een zonnig balkon en is rustig gelegen aan het autovrije gedeelte van de boulevard. Het uitzicht vanaf het appartement en balkon is echt fenomenaal. Het strand ligt voor de deur alsmede winkels, restaurants, theater, bioscoop en uitgaansgelegenheden. Tevens nabij Internationale organisaties zoals: OPCW, NATO ,TRIBUNAAL, EUROPOL, FRANSE SCHOOL, INT. SCHOOL. Openbaar vervoer in de directe omgeving.

De huurprijs is excl. water/elektra, TV en internet.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
8e etage
Oppervlakte
49,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.020,-
Meubileringskosten
50,-
Parkeerplaats
100,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 1.195,-