Verhuurd: Woning Korbootstraat in Den Haag

Zeer fraai gerenoveerd 3 kamer appartement nabij haven en zee.

Indeling

Gezamenlijke entree (3 appartementen). Trap naar tweede etage. Overloop. Entree appartement. Hal met apart toilet en technische ruimte. Ruime en lichte woonkamer met open keuken (29m2). De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals oven, koelkast met aparte vriezer, afzuigkap, gasfornuis en afwasmachine. De woonkamer is voorzien van dubbele openslaande deuren met een Frans balkon. Nette, ruime badkamer met inloopdouche en wastafel meubel. Dit appartement heeft twee slaapkamers van resp.  11m2 en 7,5m2.

Omschrijving

Dit driekamerappartement ligt op een fraaie locatie in Scheveningen, namelijk op steenworp afstand van de boulevard, het strand en de havens. De winkels aan de Keizerstraat, Badhuisstraat en Frederik Hendriklaan zijn vlakbij en ook openbaar vervoer is op loopafstand. Dit zeer goed geïsoleerde appartement heeft vloerverwarming, twee slaapkamers en een Frans balkon aan de achterzijde op het zonnige zuidwesten.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
58,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.475,-
Stoffering
50,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 1.550,-