Verhuurd: Woning Keizerstraat in Den Haag

Royale 4 kamer woning met groot dakterras

Indeling

Entree. Trap naar eerste etage. Woonkamer van 7x4 . Aparte keuken van 12m2 voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Badkamer van 6m2 voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Via de keuken toegang tot een groot en zonnig terras van 7x4.

2e etage: Op deze grote zolderetage bevinden zich drie ruimtes van resp. 27m2, 13m2 en 12m2.

N.B. door de indeling van deze ruime woning, kunnen er geen drie afsluitbare slaapkamers gecreëerd worden. Dus is deze woning niet echt geschikt voor 3 woningdelers.

Omschrijving

Deze ruime woning is voorzien van CV, laminaat en een groot zonnig dakterras. Gelegen in de gezellige winkelstraat Keizerstraat op een steenworp van het strand, de boulevard, haven, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer. Ook de Hotelschool ligt op minder dan 10 minuten fietsafstand.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
120,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
3
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.590,-
Water
20,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
20,-
Totale huurprijs
€ 1.650,-