Verhuurd: Woning Badhuisstraat in Den Haag

Prachtig 3 kamer hoekapartement met vrij uitzicht nabij strand

Indeling

Entree met brievenbussen, bellentableau, videofoon en toegang naar parkeerkelder/bergingen. Trap of lift naar derde etage. Entree appartement. Ruime hal met modern toilet met fontein en een bergruimte met wasmachine aansluiting en opstelplaats voor de cv ketel. Ruime, lichte woonkamer met veel lichtinval door hoekligging en een aangrenzende luxe open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. De woonkamer en hoofdslaapkamer zijn voorzien van een airco. Ruime slaapkamer met 1 grote hoekkast. De tweede (iets kleinere) slaapkamer geeft toegang tot het zonnig gelegen terras van ruim 12 m2 gelegen op het Westen. Moderne luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel;

De woning kan gestoffeerd of gemeubileerd zoals op de foto's (tegen een meerprijs van 150 euro p/m) gehuurd worden. Ook kan er een parkeerplek bij gehuurd worden tegen een meerprijs van 150 euro per maand.

Omschrijving

Aantrekkelijk, ruim en licht hoekappartement met twee slaapkamers. Gelegen op een prachtige lokatie in Scheveningen met vrij uitzicht over de Badhuisstraat, Scheveningseweg en Prins Willemstraat. Nabij strand, zee en duinen en op steenworpafstand van de gezellige Keizerstraat, openbaar vervoer en diverse scholen (zoals Franse School). Het appartement heeft een woonoppervlakte van 94 m2 en heeft een heerlijk zonnig gelegen terras met middag- en avondzon en een eigen berging in de parkeergarage. Dit veilige complex is volledig vernieuwbouwd in 1999. Het appartement ligt op een afgesloten gang op de 3e verdieping met slechts 2 andere appartementen. Het gebouw is netjes onderhouden door een actieve VVE, de publieke ruimtes worden wekelijks schoongehouden. De bewoners van Willemstaete hebben een fijne mix: Nederlanders, expats, senioren en families.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
94,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.950,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
30,-
Totale huurprijs
€ 2.000,-