Verhuurd: Woning Gevers Deynootweg in Den Haag

Schitterend 3 kamer appartement nabij het strand

Indeling

Gezamenlijke entree op straatniveau. Alwaar een hal met marmeren vloer. Lift of trap naar de 2e etage, waar de toegangsdeur tot het appartement zich bevindt.  U stapt binnen in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle ruimtes. Zeer riante woon/eetkamer met ruim balkon aan de voorzijde met zicht op de ondergaande zon. Zeer fraaie en luxe, half open, keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, 6-pits gasfornuis, koelkast, vriezer en combi-magnetron. De lichte en ruime hoofdslaapkamer (24m2) heeft een balkon met waanzinnig zicht op de ochtendzon. Deze slaapkamer heeft vaste kasten welke via een creatieve wijze als inloopkast fungeren. Via deze inloopkast is de luxe badkamer te bereiken . De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, groot wastafelmeubel en een  inloopdouche (voor 2 personen) en overigens ook bereikbaar vanuit de hal. De tweede slaapkamer meet 4.5x2.2m. Vanuit de hal is toegang tot een apart toilet en toegang tot een bergruimte (met wasmachine aansluiting).

Omschrijving

Dit recent gerenoveerde appartement is gelegen op een schitterende locatie,  pal achter de boulevard, strand & zee. In dit voormalig statige herenhuis zijn 4 luxe appartementen gecreëerd, met elk eigen voorzieningen en faciliteiten zoals een lift in het gebouw. Het is een perfecte locatie voor strandliefhebbers, maar zeker ook voor mensen die het stadse leven graag opzoeken.  Diverse mogelijkheden van openbaar vervoer zijn namelijk op steenworp afstand. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, restaurants en horeca gelegenheden.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
93,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.905,-
Stoffering
35,-
Servicekosten
35,-
Totale huurprijs
€ 1.975,-