Verhuurd: Woning Badhuisstraat in Den Haag

Leuke 5-kamerwoning geschikt voor 3 of 4 studenten

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 1e etage. Entree appartement. Zeer ruime woonkamer (24m2) met twee bergkasten in de en-suite separatie. Aparte grote keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en wasmachineaansluiting. Apart toilet. Grote, lichte slaapkamer aan de voorzijde (16,5m2). Extra beknopte zijkamer (7m2). Als deze zijkamer door een 4e persoon wordt bewoond zal deze worden voorzien worden van een hoogslaper.

Trap naar 2e etage. Op deze etage bevinden zich twee gelijkwaardige slaapkamers van elk 27,5m2. De achterste slaapkamer geeft toegang aan een groot balkon (16m2). Ruime badkamer voorzien van bad, toilet en wastafel. Er is extra bergruimte aanwezig.

Omschrijving

Deze 5 kamerwoning is voorzien van CV en laminaat vloeren. Gelegen in een gezellige winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
104,0 m2
Slaapkamers
4
Aantal personen
4
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 2.060,-
Stoffering
25,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 2.100,-