Verhuurd: Woning Rederserf in Den Haag

Schitterend gerenoveerd 4 kamer maisonette met een ruim balkon nabij strand

Indeling

Entree. Binnenkomst in een hal met een bergkast, toilet en trap naar de bovengelegen etage. De lichte en ruime L-vormige woon-/eetkamer heeft een schuifpui naar een zonnig balkon aan de achterzijde. De ruime open keuken is voorzien van alle gemakken zoals een luxe 4-pits inductiekookplaat (incl Teppanyaki bakplaat!), afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasmachine en fraaie wijnkoeler.

1e etage: Overloop. Hier bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers, waarvan er 2 zijn ingericht met een 2-persoons bed en 1 slaapkamer met een eenpersoons bed. De moderne badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel, design radiator en een wasmachine. Een wasdroger is beschikbaar in een van de slaapkamers.


Omschrijving

Gelegen op 50m van het strand! Deze zeer moderne, net compleet gerenoveerde en sfeervol gemeubileerde maisonnette (116m2) is voorzien van mooie laminaat vloeren, fraaie houten design elementen en een ruim en zonnig balkon. Deze woning is voorzien van een ultra modern, op afstand bedienbare muziekinstallatie in de woonkamer. Er is ook optioneel een parkeerplek in ondergelegen garage beschikbaar. Deze kan worden gehuurd voor een meerprijs van EUR 150,- per maand. Gelegen op een steenworp van winkels, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 21, 22, 23 en tram 1, 9). Tevens nabij Internationale organisaties zoals: OPCW, NATO ,TRIBUNAAL, EUROPOL, FRANSE SCHOOL, INT. SCHOOL. Openbaar vervoer in de directe omgeving. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt.

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
116,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
0
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 2.550,-
Meubileringskosten
75,-
Parkeerplaats
150,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 2.800,-