Verhuurd: Woning Palaceplein in Den Haag

Fraai appartement (maisonnette) midden in het bruisende Scheveningen met een ruim dakterras

Indeling

Entree via hoofdgebouw aan Palaceplein. Via roltrap, lift of trap toegang tot het binnenterrein. Aan de overzijde van dit binnenterrein trap naar eerste etage. Entree appartement. Hal met toilet en wasruimte. Ruime lichte woonkamer met moderne open keuken. . Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, oven en vaatwasser. Trap naar 2e etage waar de slaapkamer en de badkamer zich bevinden. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en wastafel. Het appartement is voorzien van gordijnen, een wasmachine/droger en een eigen berging.

Omschrijving

Dit twee kamer appartement maakt onderdeel uit van het verzorgde complex "Leonardo da Vinci" en ligt perfect gelegen in Scheveningen op een steenworp van veel winkels, leuke restaurants en strandtenten, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 21, 22, 23 en tram 1, 9). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Kaal
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
59,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.280,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.295,-