Verhuurd: Woning IJmuidenstraat in Den Haag

Leuk hofjeswoning met ruime slaapkamer (op zolder)

Indeling

Via het hofje toegang middels een poort tot een kleine binnenplaats (7m2). Entree woning. Lichte woonkamer (ca 4.60x4.75) met wenteltrap naar eerste verdieping. In de woonkamer een werkende open haard. Apart toilet. Recentelijk vernieuwde keuken met diverse (inbouw)apparatuur (zoals koel/vries combinatie, inbouw oven en inbouw vaatwasser). Op de verdieping (zolder) bevindt zich de zeer ruime slaapkamer (ca 4.50x3.50) met vaste wandkast en de moderne badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafelmeubel en designradiator. Naast de badkamer is een ruimte voor de wasmachine.

Omschrijving

Gelegen op korte afstand van de boulevard en het strand van Scheveningen deze leuke hofjeswoning in het gewilde Renbaankwartier met 2 kamers en een plaats. Nabij de winkels aan de Badhuisstraat en de Keizerstraat, met openbaar vervoer en uitvalswegen om de hoek.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
47,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Nog onbekend
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.040,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.075,-