Verhuurd: Woning Heemraadstraat in Den Haag

Sfeervol gemeubileerd vissershuis

Indeling

Woonkamer 16m2 met grote ingebouwde (boeken)kast. Mooie keuken 8m2 met diverse apparatuur. Moderne badkamer met nette douche/ toilet combinatie. Op de eerste etage bevinden zich 2 slaapkamers van respectievelijk 16m2 en 7m2 (deze laatste is nu ingericht als een werkkamer, maar zal leeg worden opgeleverd). Kleine maar gezellige voortuin inclusief schuur.

Omschrijving

Deze zeer charmante visserswoning ligt net achter de gezellige winkelstraat Badhuisstraat en op 10 minuten loopafstand van het strand, de zee en de boulevard van Scheveningen. Deze woning is gemeubileerd en voorzien van CV en mooie houten vloeren. Alle voorzieningen zoals goede openbaar vervoersverbindingen, winkels, scholen zijn op loopafstand bereikbaar. De A4 en A12 zijn ook goed bereikbaar.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
bg + 1e etage
Oppervlakte
60,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.130,-
Meubileringskosten
30,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.175,-