Te Huur: Woning Zeesluisweg in Den Haag

Nieuwbouw studio nabij de Scheveningse Haven

Indeling

Eigen entree aan de straatzijde. Kleine hal aan de straatkant. MIddels een kleine trap kom je in de ruime L-vormige woon/slaapkamer. Open keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Apart toilet. Gang naar badkamer en berging. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche.

Omschrijving

Deze studio bevindt zich in het nieuwbouwcomplex "DockSide". Hier vind je moderne en comfortabele woningen, met een prachtig uitzicht over de haven. De woningen zijn geschikt voor een breed scala aan mensen, van starters tot gezinnen. Vanaf je woning ben je letterlijk in twee minuten op het strand, waar je kunt genieten van de zon en de zee. Of even lekker uitwaaien. Je woont in de haven met veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De stad Den Haag is ook binnen handbereik. Met de tram ben je binnen tien minuten in het centrum, waar je kunt genieten van musea, theaters, concerten en andere (culturele) activiteiten en voorzieningen. Het complex heeft een gemeenschappelijke fietsenberging.

Alle woningen in dit complex zijn natuurlijk uitstekend geïsoleerd en hebben minimaal een A++ energielabel. Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp installatie.

Belangrijke informatie:

  • Voor deze woning(en) geldt een inkomenseis van minimaal 3,5x de maandelijkse huur
  • Het betreft een nieuwbouwwoning, bezichtigingen zijn wegens de bouw helaas nog niet mogelijk, je huurt van impressies en plattegronden.
  • oplevering in overleg, september/oktober 2024


Disclaimer:

Deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-9-2024
Oplevering
Kaal
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
50,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
0
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Nog onbekend
Type contract
Nog onbekend
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.305,-
Servicekosten
35,-
Totale huurprijs
€ 1.340,-