Te Huur: Woning Zeesluisweg in Den Haag

Nieuwbouw studio nabij de Scheveningse Haven

Indeling

Centrale gemeenschappelijk entree. Via de binnentuin krijgt u toegang tot deze studio. Ruime L-vormige woon/slaapkamer. Open keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Apart toilet. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche.

Omschrijving

Deze studio bevindt zich in het nieuwbouw complex "DockSide". Hier vind je moderne en comfortabele woningen, met een prachtig uitzicht over de haven. De woningen zijn geschikt voor een breed scala aan mensen, van starters tot gezinnen. Vanaf je woning ben je letterlijk in twee minuten op het strand, waar je kunt genieten van de zon en de zee. Of even lekker uitwaaien. Je woont in de haven met veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. De stad Den Haag is ook binnen handbereik. Met de tram ben je binnen tien minuten in het centrum, waar je kunt genieten van musea, theaters, concerten en andere (culturele) activiteiten en voorzieningen. Het complex heeft een gemeenschappelijke fietsenberging.

Alle woningen in dit complex zijn natuurlijk uitstekend geïsoleerd en hebben minimaal een A++ energielabel. Alle woningen zijn voorzien van een warmtepompinstallatie.

Belangrijke informatie

  •    Voor deze woning(en) geldt een inkomenseis van minimaal 3,5x de maandelijkse huur
  •    Het betreft een nieuwbouwwoning, bezichtigingen zijn wegens de bouw helaas nog niet mogelijk, je huurt van impressies en plattegronden.
  •    Oplevering in overleg, september/oktober 2024


Disclaimer

Deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-9-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
31,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 947,47
Servicekosten
35,-
Totale huurprijs
€ 982,47