Verhuurd: Woning Jacob Vermijstraat in Den Haag

Leuke kamer met gedeelde keuken en badkamer in Scheveningen

Indeling

Knusse kamer op de eerste verdieping. Slaap en woonkamer is gecombineerd, veel licht en mooi uitzicht door de ramen. Verder deel je de keuken, badkamer, toilet en extra berg-kamer met een andere huurder. Keuken met oven, afzuigkap, vier pits gasfornuis, koelkast, vriezer en wasmachine. De kamer is ook voorzien van een inbouwkast.

LET OP: Dit appartement kan eventueel ook gemeubileerd gehuurd worden. Het achterliggende appartement komt ook vrij per 1-10-2021. Erg leuk om samen met een vriend(in)/studiegenoot te delen.

Omschrijving

Deze gestoffeerde kamer (16m2) is voorzien van CV, laminaat en mooi uitzicht. Gedeelde keuken, badkamer en toilet met appartement aan de achterzijde (welke vrijkomt op 1-10-2021). Gelegen in een leuke buurt op loopafstand van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). Binnen 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn snel te bereiken. Parkeren kan met een bewonersvergunning.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-6-2024
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
16,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 425,-
Gas
75,-
Water
15,-
Electra
35,-
TV
10,-
Internet
10,-
Stoffering
15,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 595,-