Verhuurd: Woning Badhuisstraat in Den Haag

Leuk 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Ruime hal met een trap naar de 1e etage. Entree appartement. Ruime woonkamer van 6.5x5.0 met een doorgang naar de lichte keuken van 3.5x2.0. De keuken geeft toegang tot de slaapkamer van 5.0x4.0. Badkamer van 2.0x1.0 is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Omschrijving

De lichte woning is voorzien van CV en laminaat vloeren. Gelegen in een gezellige winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-6-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
55,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.020,-
Water
15,-
Stoffering
25,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.075,-