Verhuurd: Woning Jurriaan Kokstraat in Den Haag

Leuke, lichte studio, compact als een Tiny House!

Indeling

Deze studio is compleet gerenoveerd tot een ruimtelijke en goed ingerichte studio. De voordeur bevindt zich aan de straatkant en u komt binnen in een halletje om de jassen op te hangen. De studio heeft een duidelijk eet- en zitgedeelte en voelt huiselijk en gezellig. De keuken is compleet ingericht met koelkast en vriesvak, vaatwasser, keramische kookplaat en oven-, magnetron combi. Verder om de hoek vindt u de compacte badkamer met douche, toilet en wastafeltje. De studio is geschikt voor 1 persoon maar kan tegen een meerprijs van 30 euro door een koppel worden gehuurd.

Omschrijving

De studio is voorzien van CV, wasmachine, een laminaat vloer en TV en internet. Gelegen op een steenworp van de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, en loopafstand van het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad De Blinkerd, een kinderboerderij, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 15-7-2024
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
25,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 780,-
Gas
60,-
Water
20,-
Electra
35,-
TV
20,-
Internet
30,-
Meubileringskosten
35,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 995,-