Te Huur: Woning Badhuisstraat in Den Haag

Leuk twee kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Binnenkomst in een kleine hal met een keuken. De lichte woonkamer van 16 m² heeft uitzicht op de winkelstraat aan de voorzijde. De moderne keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De slaapkamer van 17 m² ligt aan de achterzijde. Moderne geheel betegelde douche. Modern apart toilet met fontijntje. Gemeenschappelijke was/droogcombinatie staan op de overloop op de 1e etage.

Omschrijving

Deze nette woning is voorzien van CV, mooi laminaat en dubbele beglazing. Gelegen in een leuke winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, haven, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, zwembad De Blinkerd, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Deze woning is recentelijk verhuurd. Helaas kun je dus niet meer reageren.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-8-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Scheveningen
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
36,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
1
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 805,-
Gas
100,-
Water
10,-
Electra
65,-
TV
50,-
Internet
25,-
Stoffering
25,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.095,-