Verhuurd: Woning Westduinweg in Den Haag

Zeer fraai appartement met 3 slaapkamers en zonnige achtertuin

Indeling

Entree. Hal met tochtdeur. Riante L-vormige woonkamer met open keuken (samen ruim 46m2!). De keuken is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit de woonkamer is de fraai aangelegde tuin te bereiken middels 2 openslaande deuren. In de tuin bevindt zich een schuur. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers van resp. 13,7m2 en 8,5m2. In de hal bevinden zich verder een apart toilet, wasruimte en bergkast. Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel. Middels een trap krijg je toegang tot het souterrain (ruim 25m2) welke goed als derde slaapkamer gebruikt kan worden.

Omschrijving

Dit ruime en nog niet zo lang geleden geheel gerenoveerde appartement bevindt zich op een fantastische locatie in Scheveningen met een heerlijke achtertuin op het zonnige westen. Nabij de Scheveningse Haven met de gezellige restaurants en terrassen en dichtbij het (surf)strand. Ook de boulevard van Scheveningen, de winkels aan de gezellige "Fred", de Jumbo XL en de diverse openbaar vervoersverbindingen zijn op loopafstand bereikbaar.

Senior Verhuurspecialist

Lindy Ongkiehong

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Statenkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
137,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
0
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.840,-
Stoffering
60,-
Totale huurprijs
€ 1.900,-