Verhuurd: Woning 2e Antonie Heinsiusstraat in Den Haag

Fraai gerenoveerd 3-kamer appartement met terras

Indeling

Entree op straatniveau met binnentrap naar de eerste etage waar zich ook de toegang tot het appartement bevindt. Trap naar de tweede etage, overloop met toegang tot de ruime en lichte, doorgebroken woonkamer (36m2) met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals oven, inductieplaat, afzuigkap en koel-/vriescombinatie. Openslaande deuren naar zonnig terras van ca. 7m2 gelegen op het zuidoosten. Moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en mechanische ventilatie. Hoofdslaapkamer (6,7m2) aan de achterzijde met vaste kast en wasmachine- droger aansluitingen. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer (6,3m2).

Omschrijving

Zeer licht en charmante gemeubileerde 3 kamer bovenwoning gelegen in het populaire en gezellige Statenkwartier. Met behoud van originele details is deze woning nog niet zo lang geleden gerenoveerd en is de indeling geoptimaliseerd zodat het voldoet aan alle moderne wensen.

De woning is gelegen achter de Frederik Hendriklaan en op loopafstand van de geliefde oude haven van Scheveningen, strand en duinen, het Zuiderstrand Theater en diverse (Internationale) scholen.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Statenkwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
61,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.280,-
Meubileringskosten
50,-
Servicekosten
20,-
Totale huurprijs
€ 1.350,-