Verhuurd: Woning Tollensstraat in Den Haag

Leuke studio (30m2) met balkon

Indeling

Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Trap naar eerste etage. Entree appartement. Lichte woon/slaapkamer 4,5x4 met schuifdeuren naar balkon 3x3. Nette keuken 2,5x1,5 voorzien van koelkast en gas kookplaat. De doucheruimte bevindt zich in de keuken. Let op: Apart toilet op de gang. De muren worden nog gesaust en balkonvlonders vervangen.


Omschrijving

Deze studio bevindt zich in het populaire Zeeheldenkwartier met zijn gezellige Piet Heinstraat en Hendrikplein. WInkels en openbaar vervoer in de directe nabijheid. Het centrum van Den Haag ligt op loopafstand en het strand ligt op 10 minuten fietsen. Deze studio is voorzien van CV, stoffering, luxaflex en Ziggo aansluiting. Parkeren kan met een vergunning. Let op: de studio heeft geen wasmachineaansluiting.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Zeehelden Kwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
30,0 m2
Slaapkamers
0
Aantal personen
1
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 720,-
Gas
70,-
Water
15,-
Electra
30,-
Stoffering
10,-
Servicekosten
5,-
Totale huurprijs
€ 850,-