Verhuurd: Woning Prins Hendrikstraat in Den Haag

Zeer fraaie en ruime dubbele bovenwoning in het gezellige Zeeheldenkwartier

Indeling

Gemeenschappelijke entree op straatniveau. Trap naar 2e etage. Overloop. Entree appartement. Hal met twee inbouwkasten en apart toilet voorzien van wastafel. Ruime woonkamer (40m2) met veel lichtinval met aan de achterzijde toegang tot een zonnig balkon (6m2). De halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: 5 pits gasfornuis, moderne afzuigkap en combi oven/magnetron. Ruime moderne badkamer voorzien van douche met glaswand, ligbad en wastafel.

Middels een trap in de woonkamer heeft u toegang tot de zolder (34m2) waar zich twee slaapkamers bevinden.


Omschrijving

Dit moderne en ruime appartement is gelegen in een gezellige winkelstraat met haar gevarieerde winkelaanbod, gezellige restaurantjes, cafés en leuke authentieke winkeltjes in het zeer populaire Zeeheldenkwartier. Daarnaast bent u in 10 minuten lopen in het centrum van Den Haag. De woning is gelegen nabij openbaar vervoer (tram 16 en 3) en uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid (met vergunning).

Let op: Deze woning wordt gestofffeerd opgeleverd.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Zeehelden Kwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e + 3e etage
Oppervlakte
90,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.595,-
Stoffering
30,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 1.650,-