Verhuurd: Woning Tollensstraat in Den Haag

Fraai gerenoveerde 2 kamer parterre appartement met tuin

Indeling

Entree. Tochthal. Gang met gangkast (incl. wasmachine aansluiting). Lichte woonkamer (7x3.4m) aan de voorzijde. Nette slaapkamer (4x2.5 in het midden van de woning). Ruime woonkeuken 5x3 met deur naar achtertuin (5x4m). Nette badkamer met douche, vaste wastafel (wordt nog geplaatst) en toilet.

Omschrijving

Dit fraaie, onlangs gedeeltelijk gerenoveerde, appartement bevindt zich in de Tollensstraat, één van de leukste en rustigste straten van het populaire Zeeheldenkwartier. In de wijk worden vele leuke activiteiten georganiseerd, zoals het Zeeheldenfestival, de wekelijkse markt op het Prins Hendrikplein. Ook zijn er allerlei voorzieningen zoals winkels, gezellige horeca en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Zeehelden Kwartier
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
59,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Nog onbekend
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.420,-
Stoffering
15,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.450,-