Verhuurd: Woning Prins Hendrikstraat in Den Haag

Fraai 4 kamer appartement in het gezellige Zeeheldenkwartier

Indeling

Entree. Trap naar eerste etage. Lichte woonkamer (5x3,75m) aan de voorzijde met fraaie schouw en plafond. Ruime achterkamer (6,3x3,7m) met serre (4,35x2m). In de serre bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De achterkamer geeft toegang tot een slaapkamer (3.88x2m), toilet en badkamer. De badkamer bestaat uit een douchcabine en wastafel. Naast de woonkamer aan de voorzijde bevindt zich nog een tweede (slaap)kamer (2,4x2m). Deze kan natuurlijk ook prima dienst doen als een studeerkamer. Badkamer met douche en vaste wastafel en apart toilet. Het appartement is gelegen boven een visrestaurant (hier is rekening gehouden met hoogte van de huurprijs).

Omschrijving

Deze karaktervolle 4 kamer woning (2 slaapkamers) bezit nog prachtige plafondornamenten en fraaie schouwen. Gelegen in een gezellige winkelstraat in het hart van het Zeeheldenkwartier. Op een steenworp afstand van “De Zeeheldentuin”, het centrum van Den Haag en diverse openbaar vervoermogelijkheden liggen op loopafstand.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-5-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Zeehelden Kwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
66,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.245,-
Water
20,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 1.295,-