Verhuurd: Woning Piet Heinstraat in Den Haag

Gerenoveerd 2 kamer appartement met balkon in het gezellige Zeeheldenkwartier

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Ruime L-vormige woonkamer van ruim 31m2. De slaapkamer aan de achterzijde van ruim 12m2 geeft middels een schuifpui toegang tot het balkon van 4.5x1.5 (voorzien van houten vlonders). De nieuwe keuken is voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je ook toegang tot het balkon. Nieuwe badkamer met inloopdouche en toilet. Een wastafel is beschikbaar in de slaapkamer.

Omschrijving

Deze zojuist gerenoveerde woning is voorzien van mooie laminaat vloeren, nieuwe keuken en badkamer en heeft een zonnig balkon. Gelegen in de gezellige Piet Heinstraat met haar vele restaurants winkeltjes. De winkelstraat Zoutmanstraat en openbaar vervoer (bus 24 en tram 17) liggen in de directe nabijheid. In 10 minuten lopen bent u in het centrum van Den Haag welke voorzien is van veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid (parkeervergunning).

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamenlijk inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-8-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Zeehelden Kwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
60,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.370,-
Water
25,-
Totale huurprijs
€ 1.395,-