Maak hieronder een keuze hoe u zich wilt registreren

Maak hieronder een keuze hoe u zich wilt registreren!

 • Nieuwe huurwoningen in je mailbox
 • Gemiddeld 20 nieuwe woningen per maand
 • Onbeperkt bezichtigen

Emailservice

Meld je aan voor onze gratis emailservice. Je ontvangt de nieuwe, leuke woningen direct in jouw mailbox. Gemiddeld komen er zo'n 20 nieuwe woningen per maand vrij voor de verhuur. Je kan jouw account elke moment opwaarderen naar een A&N lidmaatschap.

Gratis
 • Inloggen op Mijn A&N pagina en zoekprofiel opslaan
 • Directe updates van nieuw woningaanbod in je mailbox
 • Leuke woning gevonden? Je kunt jouw account altijd upgraden naar een membership

Word A&N member

Met het A&N membership kan je direct reageren op woningen en onbeperkt woningen bezichtigen.

40 voor 1 jaar
 • Inloggen op Mijn A&N
 • Directe updates van nieuw woningaanbod in je mailbox
 • Bezichtigingen aanvragen
 • Woningen bezichtigen
 • Woning huren
Veilig betalen met iDEAL

Uw gegevens worden opgeslagen

Een moment geduld aub

Veelgestelde vragen

Ik heb een leuke woning gezien! Wat nu?

Lees de beschrijving van de woning nog eens goed door. Voldoet de woning aan al jouw eisen? Let goed op de beschikbaarheid, soms is een woning slechts voor een korte, beperkte periode beschikbaar (short-stay). Dit vermelden wij altijd duidelijk in de beschrijving.

Kijk goed naar de beschikbare m2, parkeergelegenheid, de buurt. Wat zijn de bijkomende kosten? Welke kosten zijn inbegrepen in de huur?

Nog steeds helemaal enthousiast? Vraag dan via je online account een bezichtiging aan. Dit kan alleen als je een A&N membership hebt. Dit lidmaatschap kost 40 euro per jaar. Hiermee kan je een jaar lang onbeperkt bezichtigen.

Wat zijn de redenen om mezelf in te schrijven bij A&N Verhuur?

Het aanbod van woningen verandert continue. Er komt dagelijks nieuw, aantrekkelijk aanbod van woningen binnen. Met onze gratis emailservice ontvang je nieuw aanbod direct in je mailbox. Met een A&N membership (40 euro per jaar) kan je direct bezichtigingsverzoeken plaatsen en kan je onbeperkt woningen bezichtigingen.

Hoe lang kan ik gebruik maken van mijn betaalde account?

Voor het bedrag van 40 euro kan je een jaar lang reageren op woningen en onbeperkt woningen bezichtigen.

Ik wil met huisgenoten huren. Hoe werkt dat?

Als je met meerdere mensen wilt huren, hoef je je maar één keer aan te melden voor een membership. Heb je een leuke woning gevonden, dan kan je via je account alle namen en de benodigde documenten van alle huurders toevoegen.

Werkt A&N met wachtlijsten?

Nee, we werken niet met wachtlijsten. Als je ingeschreven bent als A&N member, kan je direct op woningen reageren en woningen bezichtigen. We checken wel altijd of je als huurder de financiële middelen hebt om de specifieke woning te kunnen huren. Het kan voorkomen dat een bezichtiging al volgeboekt is op het moment dat je interesse toont.