jun


10


2020

Koop

Subsidieregeling voor isolatie eigen woning tijdelijk verhoogd

Goed nieuws voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen: tot 31 december 2020 kun je tot 30% van isolatiekosten vergoed krijgen door de overheid.

Aankoop– en Verkoopmakelaar

Nanne Blok

Subsidieregeling voor isolatie eigen woning tijdelijk verhoogd

Goed nieuws voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen: tot 31 december 2020 kun je tot 30% van isolatiekosten vergoed krijgen door de overheid. Het vakantiegeld voor 2020 is binnen en misschien had jij in je achterhoofd om het dit jaar in huis te investeren. Met duurzame maatregelen kun je niet alleen de energierekening verlagen, maar ook het wooncomfort verhogen. Wie twee of meer delen van zijn of haar huis laat isoleren, krijgt tot 31 december dit jaar niet tot 20 maar tot 30 procent van de kosten vergoed door de overheid. De verruiming geldt vanaf 1 juni, voor maatregelen die tussen 1 juni en 31 december worden uitgevoerd.

De subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) loopt al een tijdje. Om bewoners wat tegemoet te komen in deze onzekere tijden, is de regeling tijdelijk verruimd. Om voor de subsidie in aanmerking te komen, moet je minimaal twee isolatiemaatregelen nemen. Bijvoorbeeld door de vloer, de buitenmuren of het dak te laten isoleren. Meer informatie op: SEEH-regeling,

Bron: RTLZ

Overige nieuwsitems

januari


24


2022

Koop

Woningmarkt 2022 en huizenprijzen in 2022

Hierbij een newsitem waarin wij graag de grootste veranderingen in de woningmarkt onder uw aandacht brengen.

februari


10


2021

Koop

Haagse koopwoningmarkt - vierde kwartaal 2020

Hoe heeft het laatste kwartaal van 2020 zich gedragen? Lees hier onze analyse.

december


3


2020

Koop

Nieuwe hypotheekregels in 2021

Zoals elk jaar verandert er ook in 2021 weer het nodige aan de hypotheekregels. De belangrijkste hebben we in dit artikel voor je verzameld.