Verhuurd: Woning Bosschestraat in Den Haag

Leuk ruim 2 kamer appartement in Belgisch Park

Indeling

Gezamenlijke entree. Entree appartement. Hal met opbergruimte. Zeer ruime lichte woonkamer. Nette, maar eenvoudige keuken van 3.5x3 met wasmachine aansluiting, maar zonder apparatuur. Slaapkamer van 4x3 met een ingebouwde douchecabine en wastafel. Apart toilet met wastafel. Leuke gemeenschappelijke voortuin.

Omschrijving

Deze wat oudere woning is voorzien van CV, laminaat, kunststof kozijnen met dubbele beglazing. U mag de fraaie voortuin gebruiken, echter is de entree van het souterrain ook gelegen in deze tuin.
Gelegen in een gewilde buurt op loopafstand van het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 21, 22, 23 & tram 1, 9). Nabij uitvalswegen (A4, A12 en A14). Parkeren is mogelijk met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Belgisch park
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
60,0 m2
Slaapkamers
1
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.010,-
Gas
100,-
Water
20,-
Electra
45,-
Stoffering
10,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 1.195,-