Belgisch Park

Een woning huren in Belgisch Park betekent dat je gaat wonen in een van de drukste buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Harstenhoekweg, Zwolsestraat en Palaceplein waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is veel aanbod voor diverse budgetten. De meest aangeboden huurwoningen in Belgisch Park zijn appartementen met een gemiddelde huurprijs van 1400 tot 1500 euro. Maar ook kamers kan je huren in Belgisch Park met een gemiddelde huurprijs van 478 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Belgisch Park staan woningen gemiddeld 38 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Nu te huur in Belgisch Park

Leuk 3-kamer appartement in Belgisch Park

Huurprijs p/maand

1.260,-

Statistieken van Belgisch Park

Gemiddelde huurprijs

In Den Haag is Belgisch Park een buurt die behoort tot de duurdere buurten van de stad. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Belgisch Park ligt op 1332 euro. Dat is 15% duurder dan het gemiddelde in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Belgisch Park is een woning gemiddeld 80m2 groot.

Dagen in verhuur

In Belgisch Park staan huurwoningen gemiddeld 48 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 25%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 20% 65-plus.

25-65 jaar

In Belgisch Park zijn 50% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Kijkend naar het aantal inwoners is Belgisch Park een buurt met erg veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 20% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is laag, namelijk 25%.

Kenmerken huizen te huur in Belgisch Park

Segmenten

Belgisch Park heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. Voor het segment 1200+ euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (59% van het nieuwe aanbod). Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van tot 800 euro (32%).

Aantal kamers

In Belgisch Park wordt een 3 kamer woning het meest aangeboden (33%). Daarna worden 4 of meer kamer woningen aangeboden (33%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Belgisch Park in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Belgisch Park (64%). In de top 3 staan tevens een kamer (24%) en een huis (12%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 8% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Belgisch Park. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 22% van de huurwoningen een balkon.