Te Huur: Woning Stevinstraat in Den Haag

Leuk 3-kamer appartement in Belgisch Park

Indeling

Via een open portiek, trap naar de 1e verdieping. Ruime gang met apart toilet. Ruime en lichte L-vormige woonkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is door middel van openslaande deuren met glas in lood af te sluiten van de woonkamer. Moderne ruime keuken (zonder apparatuur) die toegang geeft tot een klein balkon. Badkamer met douche en wastafel. Tevens is hier plaats voor een wasmachine en droger. Een extra compacte slaapkamer die gebruikt kan worden als logeerkamer of studeerkamer.

Omschrijving

Voorzien van CV, schouw, glas in lood en een balkon. Gelegen in een gewilde wijk nabij winkels en openbaar vervoer. Binnen 5 minuten fietsen bent u op het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Deze woning bekijken? Word A&N member en reageer direct op woningen. Met dit lidmaatschap kan je een jaar lang onbeperkt woningen bezichtigen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-7-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Belgisch park
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
64,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.260,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.295,-