Verhuurd: Woning Fuchsiastraat in Den Haag

Ruim 4 kamer appartement

Indeling

Entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Hal. De ruime en zeer lichte woon-/eetkamer van ca. 35 m² heeft een nieuwe moderne open keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur zoals oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie, inductie kookplaat en afzuiger en een was/droogmachine. De ruime hoofdslaapkamer heeft een grote ingebouwde garderobekast en een schuifpui naar het zonnige balkon aan de achterzijde. Tweede ruime slaapkamer met een inbouwkast en openslaande deuren naar het balkon. Derde slaapkamer met een deur naar het balkon. De beknopte, maar sfeervolle badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. Separaat toilet met een fontein.

Omschrijving

De recentelijk gedeeltelijk gerenoveerde woning is voorzien van een nieuwe keuken, toilet en badkamer. Verder heeft deze woning PVC en laminaat vloeren, aluminium kozijnen, diverse inbouwkasten en een zonnig balkon (over de gehele breedte van de woning). Gelegen nabij winkels in de Appelstraat, de Bosjes van Pex, sportparken Nieuw Hanenburg en Craeyenhout, en openbaar vervoer (Randstadrail 3). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 20-30 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid (met parkeervergunning).

DEZE WONING IS NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS/STUDENTEN

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Bloemenbuurt-West
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
90,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.355,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
20,-
Totale huurprijs
€ 1.395,-