Bloemenbuurt-West

Een woning huren in Bloemenbuurt-West betekent dat je gaat wonen in een van de rustigere buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Akeleistraat, Ranonkelstraat en Fuchsiastraat waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. De meest aangeboden huurwoningen in Bloemenbuurt-West zijn appartementen met een gemiddelde huurprijs van 1100 tot 1200 euro. Maar ook kamers kan je huren in Bloemenbuurt-West met een gemiddelde huurprijs van 475 euro. Huurwoningen in Bloemenbuurt-West staan gemiddeld 35 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Bloemenbuurt-West

Gemiddelde huurprijs

Bloemenbuurt-West behoort tot 1 van de duurdere buurten in Den Haag. Een woning in Bloemenbuurt-West kost gemiddeld 1146 euro. Dit gemiddelde is 1% goedkoper dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Bloemenbuurt-West is een woning gemiddeld 81m2 groot.

Dagen in verhuur

In Bloemenbuurt-West staan huurwoningen gemiddeld 43 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 34%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 24% 65-plus.

25-65 jaar

In Bloemenbuurt-West zijn 50% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Bloemenbuurt-West is een buurt in Den Haag met weinig inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 24% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 34%.

Kenmerken huizen te huur in Bloemenbuurt-West

Segmenten

In Bloemenbuurt-West komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. Voor het segment 800 tot 1200 euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (58% van het nieuwe aanbod). Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van 1200+ euro. 29% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Aantal kamers

In Bloemenbuurt-West wordt een 4 of meer kamer woning het meest aangeboden (43%). Daarna worden 2 kamer woningen aangeboden (36%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Bloemenbuurt-West in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Bloemenbuurt-West (81%). In de top 3 staan tevens een kamer (13%) en een huis (6%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 4% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Bloemenbuurt-West. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 25% van de huurwoningen een balkon.