Verhuurd: Woning Laan van Meerdervoort in Den Haag

Schitterend gerenoveerd dubbel bovenhuis met 4 slaapkamers

Indeling

Entree begane grond. Trap naar eerste etage. Hal met apart toilet. Ruime en lichte L-vormige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de hal ook toegang tot de eerste slaapkamer (3x2m), maar deze is natuurlijk ook prima te gebruiken als werkruimte.

Middels een trap in de woonkamer krijg je toegang tot de bovenverdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers van resp. 3.0x2.8, 4.2x1.9 en 4.2x3.2m en een ruime moderne badkamer welke voorzien is van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Op deze etage bevindt zich ook een ruimte met een wasmachine aansluiting.

Omschrijving

Ideaal gelegen en op loopafstand van de gezellige Fahrenheitstraat met diverse winkels. Ook in de nabijheid van het strand en de duinen, sportvoorzieningen en scholen / The International School. Het openbaar vervoer stopt voor de deur met directe verbinding naar het centrum van Den Haag en Centraal Station.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Kaal
Buurt
Bomenbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
165,0 m2
Slaapkamers
4
Aantal personen
0
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Nog onbekend
Type contract
Onbepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 2.125,-
Stoffering
50,-
Servicekosten
25,-
Totale huurprijs
€ 2.200,-