Bomenbuurt

Een woning huren in Bomenbuurt betekent dat je gaat wonen in een van de drukkere buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Fahrenheitstraat, Acaciastraat en Ieplaan waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In Bomenbuurt worden appartementen het vaakst aangeboden. Deze appartementen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 1100 en 1200 euro. Maar ook kamers kan je huren in Bomenbuurt met een gemiddelde huurprijs van 524 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Bomenbuurt staan woningen gemiddeld 22 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Bomenbuurt

Gemiddelde huurprijs

Bomenbuurt behoort tot 1 van de goedkopere buurten in Den Haag. Een woning in Bomenbuurt kost gemiddeld 981 euro. Dit gemiddelde is 15% goedkoper dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Bomenbuurt is een woning gemiddeld 54m2 groot.

Dagen in verhuur

In Bomenbuurt staan huurwoningen gemiddeld 27 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 27%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 20% 65-plus.

25-65 jaar

In Bomenbuurt zijn 57% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Bomenbuurt is een buurt in Den Haag met veel inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 20% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is laag, namelijk 27%.

Kenmerken huizen te huur in Bomenbuurt

Segmenten

In Bomenbuurt komen huurwoningen beschikbaar in de verschillende segmenten. In de prijcategorie tot 800 euro worden de meeste nieuwe woningen aangeboden. 42% van alle nieuwe woningen vallen in deze categorie. Het segment wat volgt, zijn huurwoningen in het prijssegment van 800 tot 1200 euro. 30% van het aanbod bevindt zich in deze groep.

Kamers

Bomenbuurt kent het meeste aanbod van 1 kamer woningen (38% van het aanbod). Daarna worden 3 kamer woningen aangeboden (25%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Bomenbuurt in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een appartement is met stipt de meest aangeboden soort woning in Bomenbuurt (68%). In de top 3 staan tevens een kamer (30%) en een huis (2%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 5% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Bomenbuurt. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 22% van de huurwoningen een balkon.