Verhuurd: Woning Dunklerstraat in Den Haag

Fraai gemeubileerd 3 kamer appartement met balkon in Duinoord

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar 2e etage. L-vormige woonkamer van 30m². Nette keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Twee slaapkamers van 4x4 en resp. 3x2.5. Nette douche met een wastafel. Apart toilet. Twee balkons van resp. 4x1 en 2x1. Een extra externe fietsenberging is aanwezig.

Omschrijving

Deze nette woning is voorzien van CV, tapijt en meubilering. Gelegen nabij winkels en openbaar vervoer. Gelegen in een goede en groene buurt nabij winkels, het park Zorgvliet, Museon, het Gemeentemuseum, Omniversum en openbaar vervoer (bus 24 en tram 11,16). Grote bedrijven zoals het O.P.C.W., I.C.T.Y., Europol en diverse ambassades zijn snel bereikt. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Duinoord
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
76,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.280,-
Meubileringskosten
50,-
Servicekosten
20,-
Totale huurprijs
€ 1.350,-