Te Huur: Woning Van Alkemadelaan in Den Haag

Fraai 4-kamer hoekappartment met vrij uitzicht over de duinen

Indeling

Entree begane grond. LIft of trap naar derde etage. Entree appartement. Ruime hal met meterkast. Omdat het een hoekwoning betreft heeft en ook veel ramen heeft, is de woon/eetkamer bijzonder licht. De open woonkeuken (met luxe Boretti fornuis) heeft een heerlijk uitzicht over de duinen en hier kan je in de ochtendzon ontbijten. Het zitgedeelte bij de erker heeft ook een vrij uitzicht. Op het balkon aan de achterzijde kan je vanaf het middaguur tot het einde van de avond genieten van de zon. Het appartement heeft drie slaapkamers; waarvan één aan de voorzijde en twee (ruime) aan de achterzijde. De royale badkamer heeft een ligbad, 2 douches en handdoek radiator. De slaapkamer aan de voorzijde geeft ook toegang tot een bergruimte, waar zich ook de boiler bevindt. In de hal bevindt zich ook een kast met wasmachine -en wasdroger. De huis- en slaapkamers zijn voorzien van origineel eiken visgraat parketvloer. Dit appartement beschikt ook over een in de onderbouw gelegen eigen fietsenberging.

Omschrijving

Deze GEMEUBILEERDE woning is gelegen tegenover de duinen en op loopafstand van het strand, de zee en de winkels van de Gentsestraat en de Stevinstraat. Het ICC en diverse (internationale) scholen liggen net als de Nieuwe Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark in de nabije omgeving. De uitvalswegen zijn binnen 10-15 minuten te bereiken. De bushalte bevindt zich voor de deur.


Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Deze woning bekijken? Word A&N member en reageer direct op woningen. Met dit lidmaatschap kan je een jaar lang onbeperkt woningen bezichtigen.

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Duttendel
Plaats
Den Haag
Etage
3e etage
Oppervlakte
118,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.650,-
Meubileringskosten
150,-
Blokverwarming
170,-
Servicekosten
30,-
Totale huurprijs
€ 2.000,-