Duttendel

Een woning huren in Duttendel betekent dat je gaat wonen in een van de rustigste buurten in Den Haag. Populaire straten zijn Pompstationsweg, Verseveldtweg en Adriën Moonenweg waar veel woningen te huur aangeboden worden. Er is aanbod in elke prijscategorie, zowel voor kamers, appartementen maar ook hele woningen. In Duttendel worden huizen het vaakst aangeboden. Deze huizen hebben gemiddeld een huurprijs tussen de 3000 en 3100 euro. Maar ook appartementen kan je huren in Duttendel met een gemiddelde huurprijs van 2125 euro. Huurwoningen in Den Haag staan gemiddeld genomen nooit lang te huur. In Duttendel staan woningen gemiddeld 65 dagen online totdat een nieuwe huurder gevonden is.

Ranglijsten

Statistieken van Duttendel

Gemiddelde huurprijs

Duttendel behoort tot 1 van de duurste buurten in Den Haag. De gemiddelde vraagprijs van een huurwoning in Duttendel ligt op 2655 euro. Dit gemiddelde is 129% duurder dan een gemiddelde huurwoning in Den Haag.

Gemiddeld aantal m2

In Duttendel is een woning gemiddeld 181m2 groot.

Dagen in verhuur

In Duttendel staan huurwoningen gemiddeld 76 dagen in verhuur.

Gezin met kind

Het aantal bewoners met kinderen is 33%.

65-plussers

Van alle inwoners in de buurt is 33% 65-plus.

25-65 jaar

In Duttendel zijn 42% van de inwoners 25-65 jaar oud.

Aantal inwoners

Duttendel is een buurt in Den Haag met erg weinig inwoners. Van alle inwoners in de buurt is 33% 65plus. Het aantal bewoners met kinderen is hoog, namelijk 33%.

Kenmerken huizen te huur in Duttendel

Segmenten

Duttendel heeft huurwoningen in verschillende prijssegmenten. Voor het segment 1200+ euro is het aanbod nieuwe huurwoningen hoog (90% van het nieuwe aanbod). Daarna worden er woningen aangeboden in het segment van tot 800 euro (10%).

Aantal kamers

Duttendel kent het meeste aanbod van 4 of meer kamer woningen (75% van het aanbod). Daarna worden 2 kamer woningen aangeboden (13%). Hieronder zie je de totale verdeling van woningen te huur in Duttendel in vergelijking met heel Den Haag.

Soort woning

Een huis is met stipt de meest aangeboden soort woning in Duttendel (75%). In de top 3 staan tevens een appartement (25%) en een - (-%). Zie onderstaande grafiek voor de hele verdeling, hier zie je tevens hoe het in heel Den Haag is.

Buitenruimte

Een huurwoning met een tuin is aanwezig bij 30% van de aangeboden woningen van het afgelopen jaar in Duttendel. Een balkon komt gemiddeld genomen vaker voor in Den Haag dan een tuin. In deze buurt heeft 40% van de huurwoningen een balkon.