Verhuurd: Woning Vlierboomstraat in Den Haag

Schitterend recentelijk gerenoveerd 3 kamer appartement met riant dakterras.

Indeling

Entree op open portiek. Kleine vestibule en trap naar 2e etage. Ruime lichte overloop met apart toilet en technische/was ruimte (waar nog veel extra bergruimte is). Middels een fraaie grote glazen deur kom je in de riante en lichte woon/eetkamer met open keuken. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Dit appartement heeft twee ruime slaapkamers (van 4.2x2.9m en resp. 4.1x2.7m). De laatste heeft tevens toegang tot een balkon met balkonkast. Ruime moderne badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Middels een vaste trap is het grote dakterras te bereiken. De toegang tot dit dakterras is tevens een grote lichtkoepel waardoor er in de overloop veel natuurlijk binnen valt.

Omschrijving

Deze in 2018 geheel gerenoveerde woning is gelegen in de meest gewilde straat van de Vruchtenbuurt, de Vlierboomstraat. Dit geweldig gelegen top-appartement ligt in het "hart" van de Vruchtenbuurt. In de Vlierboomstraat bevinden zich vele winkels met een gevarieerd aanbod, het openbaar vervoer en diverse scholen zijn op loopafstand bereikbaar. Ook de zee, strand en duinen zijn binnen 10 minuten fietsafstand bereikbaar, de badplaats Kijkduin binnen 20 minuten. Middelbare- en basisscholen liggen eveneens in de directe omgeving. Sportliefhebbers kunnen hier goed "uit de voeten", diverse verenigingen en sportclubs liggen binnen een straat van 1-2 km

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gemeubileerd
Buurt
Heesterbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
84,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.595,-
Totale huurprijs
€ 1.595,-