Verhuurd: Woning Loenensestraat in Den Haag

Ruim appartement op de begane grond met 3 slaapkamers en een grote tuin

Indeling

Binnenkomst in hal, Grote woonkamer met veel ramen aan de straatzijde. Open keuken voorzien van alle gemakken, mooie hoge bar richting de woonkamer en deur richting een zonnige tuin (2 uur 's middag tot 7 uur 's avonds). Grote slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren richting de tuin. Tweede slaapkamer aan de voorzijde en een derde slaapkamer aan de tuinzijde. Nette badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

Omschrijving

Dit ruime appartement is voorzien van CV, dubbel glas en nette plavuizen vloeren. Gelegen in rustige straat in een levendige wijk op loopafstand van het Zuiderpark en openbaar vervoer (bus 25,26, Randstad rail 4 en tram 2, 6). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid. Deze woning is niet geschikt voor woningdelers!

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-6-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Rustenburg
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
79,0 m2
Slaapkamers
3
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.120,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 1.150,-