Verhuurd: Woning Bussumsestraat in Den Haag

Leuke 3 kamer woning in rustige buurt met balkon

Indeling

Entree via open portiek op 1e etage. Ruime entree. Voormalige woonkamer en suite. Nu aan de voorzijde een lichte woonkamer 5 x 3m en aan de achterzijde een slaapkamer van 9m2. In het midden zitten inbouwkasten. De ruime moderne keuken is voorzien van een vaatwasser en 4-pits gasfornuis en met een apart eetgedeelte. Tweede slaapkamer van 4.1x 2.4 m2. Nette moderne badkamer met wasmeubel en douche. Aparte toilet aanwezig met fonteintje. Balkon aan de achterzijde die toegankelijk is vanuit de keuken.

Omschrijving

Fraai appartement met door de gehele woning laminaat. De wijk Rustenburg-Oostbroek ligt centraal ten opzichte van diverse voorzieningen. Het appartement bevindt zich op loopafstand van diverse winkels en is het gunstig gelegen ten opzichte van groenvoorzieningen, strand, openbaar vervoer en uitvalswegen. Een ideale locatie waarbij je ook binnen 15 fietsminuten op het strand van Kijkduin of in het centrum van Den Haag kan zijn.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist

Lisa Dijkhuizen

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
55,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.210,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
20,-
Totale huurprijs
€ 1.250,-