Verhuurd: Woning Frederik Ruyschstraat in Den Haag

Zeer fraai dubbele bovenwoning met twee terrassen

Indeling

Eigen entree op straatniveau, trap naar de eerste verdieping. Overloop met apart toilet. Ruime en lichte L-vormige woonkamer. Open U-vormige keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur, te weten: 5 pits gasfornuis, moderne afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vriezer . Op de 2e etage bevinden zich twee slaapkamers van resp. 3.75x3m en 2.75x 1.9m. Ruime moderne badkamer voorzien van daklicht, douche, dubbele wastafel, toilet en ligbad (met jacuzi functie). Tevens bevindt zich aan de achterzijde van de woning een zonnig en ruim dakterras van 5x4.15/1.90m.

Omschrijving

Deze fraaie woning is voorzien van houten vloeren, moderne keuken, op zowel de 1e etage als de 2e etage bevinden zich terrassen. Het appartement ligt nabij de winkelstraat Fahrenheitstraat, dus rustiger maar toch het genot en de gezelligheid van de winkels dichtbij. Supermarkt om de hoek. Gelegen nabij openbaar vervoer (bus 20, 21 en tram 2, 3, 12). Het centrum van Den Haag is in ca. 10 minuten fietsen bereikt, het strand idem. Verder in de omgeving veel leuke winkels, gezellige restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid (met vergunning).

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Commercieel manager

Linda Szanto

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e + 2e etage
Oppervlakte
84,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.395,-
Stoffering
20,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 1.425,-