Verhuurd: Woning Frederik Ruyschstraat in Den Haag

Zeer fraaie en lichte 3/4 kamer woning met balkon

Indeling

Entree begane grond. Hal met trap naar eerste etage. Overloop. Ruime en zeer lichte eetkamer (16m2). Moderne half open u-vormige keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de woonkamer (14m2) met een zonnig balkon. Vanuit de eetkamer toegang tot de slaapkamer. De tweede slaapkamer (of werkkamer) is bereikbaar vanuit de overloop net  zoals de ruime badkamer die voorzien is van een douche, wastafelmeubel en toilet.

Omschrijving

Deze woning bevindt zich in een gezellige rustige straat in de wijk Valkenboskwartier. Een gezellige, kindvriendelijke omgeving. De woning is gelegen dichtbij scholen, winkels (Thomsonlaan, Fahrenheitstraat, Weimarstraat) waar u kunt winkelen en u voorzien van de dagelijkse boodschappen, bibliotheek, Stadsdeelkantoor Segbroek. Op loopafstand bevindt zich het Openbaar Vervoer tram 12, Randstadrail 3, bus 21 waarmee u op enkele minuten de binnenstad van Den Haag bereikt en de Haagse badplaatsen Kijkduin en Scheveningen. Parkeren kan prima op de openbare weg en voor de deur (met vergunning). Alle ramen in de woning zijn voorzien van HR++ glas en het dak is geïsoleerd (het E-label is niet up-to-date).

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per 1-5-2024
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
1e etage
Oppervlakte
62,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.245,-
Stoffering
35,-
Servicekosten
15,-
Totale huurprijs
€ 1.295,-