Verhuurd: Woning Regentesselaan in Den Haag

Leuk 3 kamer appartement met een ruim balkon

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Lichte voorkamer van 5.5x4 met en suite achterkamer van 5.5x4 voorzien van een inbouwkast en openslaande deuren naar een ruim zonnig balkon van 6x2.5. Nette keuken van 3x2 voorzien van een gaskookplaat, oven en afzuigkap. De slaapkamer is 3x2. Nette douche-toilet combinatie met een wastafel.

Omschrijving

De woning is voorzien van CV, linoleum vloeren en een ruim balkon. Gelegen nabij de leuke winkelstraat Weimarstraat en openbaar vervoer (tram 11 en 12). Het centrum van Den Haag is binnen 10 minuten fietsen bereikt en heeft vee winkels, leuke restaurants, cafe's, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Gratis parkeren voor de deur.

LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen. Voor meer informatie klik hier.

Verhuurspecialist en fotograaf

Gerard Daniëls

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Valkenboskwartier
Plaats
Den Haag
Etage
2e etage
Oppervlakte
60,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
2
Huisdieren
Niet toegestaan
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.030,-
Water
25,-
Stoffering
10,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 1.075,-