Verhuurd: Woning Abrikozenstraat in Den Haag

Mooie 3 kamer parterre met een fantastische tuin

Indeling

Entree woning. Kleine hal met tochtdeur welke toegang geeft tot een ruime hal. Ruime woon-/eetkamer ca. 36m2 met open haard en laminaat vloer. Keuken met oven, afzuigkap, magnetron en afwasmachine (frontjes van de keukenkastjes worden nog vervangen). Zeer grote en mooie achtertuin met stenen schuur (incl. grasmaaier). Ruime slaapkamer 14,5m2 met grote kledingkast. Tweede slaapkamer 9,5m2. Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en wasmachine. Er is een apart toilet met fonteintje.

Omschrijving

Deze zeer fraaie en riante parterrewoning ligt in een rustige, familievriendelijke wijk, in een straat met veel groen. Bent u tuinliefhebber? Dan is dit de perfecte woning! Ook is de woning zeer centraal gelegen met op loop-/fietsafstand winkels aan Vlierboomstraat, De Savornin Lohmanlaan, Goudsbloemlaan en Fahrenheitstraat, Bosjes van Pex, strand, zee en duinen, sportfaciliteiten, en openbaar vervoer/Randstadrail.

Medior Verhuurspecialist

Sabrina Verburg

Je kan niet meer op deze woningen reageren omdat deze al verhuurd is. Als je een abbonemment bij ons afsluit, krijg je altijd als eerste de beschikbare woningen. Met knop hieronder kan je dat al binnen drie minuten regelen!

Details over de woning
Beschikbaar per
Per direct
Oplevering
Gestoffeerd
Buurt
Vruchtenbuurt
Plaats
Den Haag
Etage
begane grond
Oppervlakte
89,0 m2
Slaapkamers
2
Aantal personen
3
Huisdieren
In overleg
Energielabel
Type contract
Bepaalde tijd
Opbouw maandelijkse huurprijs
Huurprijs
€ 1.615,-
Stoffering
25,-
Servicekosten
10,-
Totale huurprijs
€ 1.650,-